Produkt

Dorty slavnostní

Dorty pro každou významnou příležitost, s možností velkého množství kombinací korpusů, krémů, náplní a zdobení.

1poschoďové dorty

  • průměr 16 cm, cca 8 porcí 
  • průměr 20 cm, cca 10 – 12 porcí 
  • průměr 24 cm, cca 14 – 16 porcí
  • průměr 30 cm, cca 24 – 26 porcí 

Cenu dortu upřesním po domluvě zdobení, příchutí apod. dle materiálu a složitosti.

Na 2 a více poschoďové dorty Vám ráda připravím individuální kalkulaci.

Korpusy

  • Světlý piškot
  • Kakaový
  • Slaný karamel
  • Zelený mechový
  • Mrkvový

Krémy

Krém mascarpone/šlehačka

  • Vanilka
  • Pistácie
  • Karamel
  • Malina
  • Maracuja
  • Borůvka
  • Další ovoce

Čokoladový krém

Máslovo-bílkový krém

Náplně

  • Maliny
  • Borůvky
  • Lesní ovoce
  • Ovocné pyré
  • Lemon curd
  • Karamel

Zdobení

  • Ovoce čerstvé i sušené
  • Makronky
  • Jedlé květy
  • Sušené květy
  • Ořechy
  • Čokoláda
  • Pusinky
  • Bonbony

TOP 3 nejoblíbenější kombinace:

Světlý piškot - krém mascarpone/šlehačka - maliny - ovocný disk mango/maracuja

Kakaový korpus - čokoládový krém - maliny

Kakaový korpus - krém mascarpone/šlehačka - banán


Vzhled dortu záleží na předchozí domluvě, případně můžete nechat vše na mně :–)
Každý dort je jedinečný originál.

Dorty vždy dokončuji v den předání, jedině tak mohu zaručit nejvyšší kvalitu a čerstvost dortu i ovoce.
Lze je doplnit Vašimi dekoracemi, případně figurkami apod.

Složení: na vyžádání

Jak přepravit dort?

Dort doporučuji převážet na zemi u sedadla spolujezdce. Dort určitě nepatří do kufru auta, kvůli otřesům a vizuální kontrole. Dort nenaklánějte.

Jak skladovat dort?

  1. Dort vždy uchovávejte v lednici, na rovné polici.
  2. Pozor, při delším skladování může dort načichnout různými pachy z okolních surovin.
  3. Nevytahujte dort z papírové krabice, chrání jej před zvlhnutím.
  4. Dort vytáhněte z lednice těsně před konzumací. Dort s obmazem z bílkovo-máslového krému nechte povolit déle (30 minut - 1 hodina).
  5. U patrových dortů jsou ve spodních patrech výztuže, mezi jednotlivými patry dortové podložky.
  6. Dort krájejte nožem namočeným v horké vodě a poté otřeným do sucha. Dle potřeby opakujte, ideálně po každém kousku.
  7. Dort spotřebujte nejdéle do 48, ideálně do 24 hodin od předání.