Éclairs z odpalovaného těsta, plněné lahodným ovocem a jemným krémem. Jeden z nejoblíbenějších zákusků, a to právem.
Éclairs z odpalovaného těsta, mango-marakujový tataráček, mango-marakujové crémeux, kokosová ganache, exotický karamel, mango-marakujové želé, bylinky.
Trvanlivost: doporučuji spotřebovat do 3 dnů od převzetí
Skladování: v lednici
Minimální odběr: 10 ks
Složení éclairs: mléko, voda, máslo, sůl, cukr, hladká mouka, vejce
Složení krémů: na vyžádání
Košíčky z křehkého těsta plněné čokoládovou ganache, krémem z mascarpone nebo ovocným crémeux. Zdobím sezónním ovocem, ořechy, jedlými květy, pusinkami, bylinkami apod.
Křehká vláčná pusinka, potřená meruňkovou marmeládou nebo lemon curdem, plněná krémem z mascarpone, zdobená ovocem, bezlepková.
Kokosovo–mandlové těsto plněné lahodným krémem. Přirozeně bezlepkové a křehké, takové jsou mé laskonky.
Malý dortíček, kterému nechybí korpus a krém, může být i plněný. Rozhodně se tedy nejedná o "suchou buchtu", ale o malý kousek sladkého nebe.
Italský smetanový dezert, přelitý ovocným pyré, podávaný v malých skleničkách. Ozdoben především ovocem a bylinkami, krásně ladí také s jedlými květy.
Černá káva, mascarpone krém, cukrářské piškoty, amaretto. Tento vynikající italský dezert podáváme ve skleničkách, které jsou nejen praktické, ale i krásně vypadají a jsou tak ozdobou každého sweet baru.
Dortový korpus rozdrobený na kousky, smíchaný s krémem a politý křupavou vrstvou čokolády. Díky svému vzhledu a zdobení nechybí téměř na žádné dětské oslavě či svatbě.